Wie zijn wij?

Brent & Celine nemen je graag mee in de wereld van de tropische planten!

Broesse is ontstaan uit een grote passie voor onze groene vriend en de verwondering die je bij elke plant hebt wanneer je opnieuw iets nieuw ontdekt! Planten zijn namelijk niet alleen mooi en gezond, het zijn ook uitstekende psychiaters ;-). Niets dat je er sneller bovenop kan helpen dan een plant waarvan je dacht dat zij het niet goed deed, plots nieuw blad te zien maken.

Maar dit gebeurt niet zomaar! Daarom dat we Broesse zijn gestart: een kenniscentrum voor het vinden, verzorgen, verpotten, bewateren en zoveel meer van planten.
Via deze website zal je al tips, handleidingen en een plantenoverzicht vinden, maar kom zeker ook eens langs voor een gepersonaliseerde aanpak of antwoord op je vraag.

Kaffee BroesseIn onze winkel bieden we niet alleen planten en koffie aan, we zorgen er ook voor dat je alle accessoires kan vinden die nodig zijn voor het vertroetelen van de kleine (of soms hele grote) huisgenoot. Dit varieert van potgrond tot gieters tot meststof, met een handige uitleg van het gebruik ervan!

Kom dus gerust eens langs in onze urban jungle in de Baudelostraat, sla een babbel en verras ons met een leuk plantenweetje! 😉