Plantenverhuur

Waarom planten in uw zaak?

Een plant brengt niet alleen je interieur tot leven, het zuivert ook nog eens de lucht! Daarbij bloeien sommige planten af en toe en verspreiden ze een aangename geur naar hun omgeving. Verder voelen mensen zich heel erg op hun gemak in een ruimte met planten enKortom, een plant binnen halen is leuk voor jou en je klanten ☺

Op maat

Afhankelijk van de hoeveelheid planten dat  wenst, komt Broesse eerst even langs om te kijken welke planten kunnen geplaatst worden. Dit is belangrijk om aan de wensen van de plant te voldoen, zodat deze helemaal floreert en op haar gemak is.

Daarnaast kijken we samen welke planten kunnen geplaatst worden. Een grote Monstera Deliciosa is bijvoorbeeld een opvuller van een vergeten donker hoekje. Echter zal ze niet blij zijn voor een zuiderraam met veel licht en tocht!

Service

Omdat niet iedereen evenveel tijd heeft (of kennis van planten), biedt Broesse een aangepast planten-onderhoud aan. Dit houdt in dat wij op regelmatige basis  langskomen (in de zomer iets meer of in de winter) om de plantjes bij u te verzorgen en te voeden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een agenda van water geven en blijft de plant straalgezond! Dit geeft ons ook de kans om vroegtijdig ziektes en problemen op te sporen.

Tijd voor vernieuwing?

Omdat u al graag eens van interieur en opstelling veranderd, biedt Broesse u de mogelijkheid om na een minimum van 3 maand de planten om te ruilen voor een ander exemplaar. Zo blijft uw zaak verfrissend en hoeft u telkens geen nieuwe dure planten te kopen of zoeken!

Voor wie?

Dit aanbod is enkel geldig voor winkels en horecazaken in de binnenstad van Gent (zone binnen de R40 of op minder dan 2 km van Broesse gelegen).

Ik wil planten in mijn zaak!

Contacteer ons via hallo@broesse.be, geef een belletje op 0472/79.91.19 of kom eens langs en spreek ons aan in de stadsjungle in de Baudelostraat 13!